Так ми розпочали. Турнір "Кубок Ласки" - 3 місце




І так, ми розпочали !!!

Ми - це батьки дітей-юних футболістів, які заснували футбольний клуб «Футбольна Родина» (FOOTBALL FAMILY CLUB). Для чого ми це зробили, адже є й інші футбольні клуби які вже давно функціонують ?

Так є, але наш клуб унікальний по своїй організаційній структурі. Це клуб не одного чи декількох засновників, ціль яких заробляти гроші. Цей клуб заснували батьки, в сім’ях яких дітки, що люблять грати в футбол, дітки для яких ця гра улюблене заняття. І ціль тут одна – дати цим дітям те, що їм до вподоби. В інших родинах вибирають цей вид спорту, звичайно, чуючи бажання дитини, та підтримуючи його, роздмухуючи цю іскорку до полум’я, задля того, щоб їх дитина росла здоровою, бо спорт-це здоров’я, істина прописана не нами. Ціль інших батьків, відірвати дитину від сидіння за гаджетом, компом, гулялками , стрілялками, відірвати від моніторів…. В кінцевому розумінні всі об’єднані навколо клубу родини, люблять футбол, гру мільйонів, найпопулярнішу гру в світі. А успіхи своїх чад приймають не що інше, як успіх всієї родини!

І так ми розпочали….

2 червня 2018 року турнір «Кубок Ласки» до дня захисту дітей, що організований відділом спорту Черкаської міської ради, за самої безпосередньої підтримки торгової марки ТОВ «Ласка», спонсора турніру, директора ТОВ «Ласка» Олександра Дяченка та його чудового дружнього колективу. Подяка і відділу сім’ї та спорту Черкаської міської ради Ользі Сисоєвій та Павлу Скворцову, директорові КП «Центральний стадіон» Юрію Гончарову.

Розпочали з 3-го місця. Але яка пристрасть, яка боротьба, які емоції. Радість дітей від перемоги, сльози від поразки. Все це пережили вчора як дітки так і їх батьки.

До турніру було запрошено 6-ть команд, які розподілено на 2-і групи.

група А:

1. CLUB FOOTBALL FAMILY
2. «Зоря» Руська Поляна
3. КДЮСШ №1

група Б:

1. КДЮСШ №1-ФК Макс
2. Чемпіон (Черкаси)
3. Дніпро-80

Турнір розпочали команди групи А FOOTBALL FAMILY та КСДЮШ №1. Перемогли FOOTBALL FAMILY з рахунком 11-0. Голи забили: Дамір Коротченко, Артем Орел по 3-ри голи, Богдан Батієвич- 2 голи, та Захар Холодний, Артем Задорожний, Денис Кулініч.

Друга гра в групі А між FOOTBALL FAMILY та «Зоря» Руська Поляна переможця не виявила, рахунок 0-0.

Потім «Зоря» Руська Поляна виграла в КДЮСШ №1 з рахунком 11-0.

FOOTBALL FAMILY та «Зоря» Руська Поляна набрали однакову кількість очок, мали однакову кількість забитих та пропущених м’ячів, до того ж особиста зустріч між ними мала результат 0-0. Отже згідно положення - перегравання, яке також закінчилося з рахунком 0-0. Серія пенальті зафіксувала перемогу «Зорі» з рахунком 4-3. (голи за Family забили : Коротченко, Дейнека, Орел ).

За підсумками боротьби в групі А, за перше місце в турнірі поведе боротьбу команда «Зоря» Руська Поляна, за 3-4 поведе боротьбу FOOTBALL FAMILY , за 5-6 – КДЮСШ №1

Група Б. Перемогу в групі святкували Дніпро-80, які були підсилені командою ФШМ Явір та грали в різнобарвних футболках , частина в зелених команди ФШМ а частина в жовтих команди Дніпро -80. На другому місці команда тренера Сергія Усаковського КДЮСШ№1-ФК Макс. Переможця в цій групі визначив лише на один забитий голо більше в ворота ФК Чемпіон. Так з Дніпро -80 Чемпіон програв 4-1, а з КДЮСШ№1-Фк Макс 3-0. Між собою Дніпро-80 та ФК Макс зіграли також внічию 1-1. Отже ФК Макс буде вести боротьбу за 3-4 місце, а ФК Чемпіон за 5-6.

Група А

Назва команди   І МО
Club Football Family 0-011-0211-04
"Зоря" Руська Поляна0-0 11-0211-04
КДЮСШ №10-110-11 20-220

перегравання за 1-ше місце Club Football Family - "Зоря" Руська Поляна. Основний час: 0-0 (пенальті 4:3)

Група Б

Назва команди   І МО
Дніпро 80 1-14-125-24
КДЮСШ № 1 - ФК Макс1-1 3-024-14
Чемпіон1-40-3 21-70

«Дніпро -80» зайняв 1-ше місце лише через більшу кількість забитих м,ячів (на один м'яч)

В боротьбі за 5-6 місце між КДЮСШ № 1 та ФК Чемпіон перемогу здобули ФК Чемпіон.

В матчі за 3 місце між FOOTBALL FAMILY CLUB та КДЮСШ №1- ФК Макс, перемогу з рахунком 1-0 святкував новостворений FOOTBALL FAMILY CLUB (Гол Даміра Коротченка).

За перше місце грали «Зоря» Руська Поляна та підсилене Дніпро-80 . Переможця виявили лише після серії пенальті, яку вдаліше пробила команда Руської Поляни, яка й стала переможцем турніру на «Кубок Ласки».

Перед нагородженням учасників «Кубку Ласки» всіх присутніх привітав перший заступник міського голови Ігор Волошин та подякував всім учасникам та спонсорам турніру.

Спонсори турніру ТОВ «Ласка» відзначила всіх учасників турніру:

За 6, 5, 4 місця пам’ятними медалями турніру.

За 3, 2 та 1 місце медалями та кубками.

Крім того було відзначено 24 кращих гравці турніру статуетками. Всім командам від спонсора турніру ТОВ «Ласка» було подаровано по ящику самого найкращого морозива.

Слід також зазначити, що на протязі всього проведення турніру на «Кубок Ласки» від спонсора цього турніру роздавалося безкоштовно морозиво, повітряні кульки, прапорці. Організований був і звуковий супровід турніру. Ведуча називала учасників матчу та прізвище гравців які відзначалися в матчі. Безкомпромісне, якісне суддівство, напружені матчі, футбольна боротьба на полі, всім нагороди та відзнаки – свято , що вдалося! Задоволенню присутніх як дорослих так і діток – не було меж. Як сказав один з найдосвідченіших футболістів турніру, за плечима якого не один десяток проведених дитячих змагань : « такого помпезного свята я ще не бачив!». Група підтримки команди FOOTBALL FAMILY CLUB визнана спонсором турніру ТОВ «Ласка», як краща група підтримки на турнірі, та нагороджена ящиком морозива. А спонсор турніру ТОВ «Ласка» запрошена стати спонсором FOOTBALL FAMILY CLUB.
скачать dle 12.0