Команда FFC («Футбольна Родина») – срібний призер Всеукраїнського турніру



З 10 по 14 червня у м.Чорноморськ відбувся щорічний Всеукраїнський турнір серед юнаків 2008-2007 р.н. «Територія Футболу».

У змаганнях приймало участь 8 команд з таких міст як Одеса, Київ, Чорноморськ, Бородянка, Львів. Прапори нашого міста захищала команда FFC («Футбольна Родина»), тренери Юрій Криштоп та В'ячеслав Гладун.

У першому ж матчі проти ДЮСШ-1 з м.Київ, наші хлопці показали, що налаштовані дуже серйозно, перемігши суперника з рахунком 5:1. Друга гра проти ДЮСШ-11 з м.Одеси була більш складною. Програючи по ходу зустрічі 1:3, наші майбутні зірки знайшли в собі сили і зрівняли рахунок, а на останній хвилині могли ще й вирвати перемогу! Остання гра у групі проти команди «Спарти» з м.Львів, вже майже нічого не вирішувала, так як обидва колективи вже виконали завдання виходу до півфіналу. Але принциповість матчу і визначення хто саме займе перше місце у групі ?! І тут черкащани проявили характер і перемогли з мінімальним рахунком 2:1.

У півфіналі на наших хлопців чекала ще одна команда з м.Київ «Юніор Спорт». Не зробивши жодної помилки у захисті і перемігши з рахунком 3:0, було здобуто вихід до фіналу!!! Йшов п'тий ігровий день, жодної хмаринки на небі, спека у 30 градусів!!!.. Суперник – місцева команда «Портовик». У важкому двобої рахунок нічийний 1:1, а у серії пенальті – перемогу святкували хазяї турніру...

Вітаємо команду FFC зі «сріблом» на такому престижному турнірі! (торік були лише п'яті).

Склад наших переможців:

1. Коротченко Дамір
2. Батієвич Богдан
3. Дейнека Вадим (визнано кращим нападником турніру).
4. Кулініч Денис
5. Марчук Євген
6. Черненко Володимир
7. Тарахтій Владислав
8. Ярмоленко Нікіта
9. Гладун Владислав
10. Черненко Євген
11. Пасічний Олександр
12. Кобилко Миколаскачать dle 12.0