Підсумки футбольної зими 2019-2020

Підсумки футбольної зими 2019-2020

Завдяки Новій Якості, юні футболісти отримали 18 комплектів футбольної форми та придбали комплект дороговартісних фірмових футзальних мячів.
1. "Футбольна родина FFC" прийняла участь у Різдвяному футзальному турнірі зайнявши 4 місце з 12 команд з усієї України. Це найкращий результат серед команд Черкащини.
2. Наступним викликом став Футзальний Кубок України, де ми знову вибороли 4 місце з 12 команд групи Центр, програвши за вихід з групи минулорічному чемпіону України.
3. Кінець грудня 2019р. ознаменувався виїздною товариською грою з однолітками з ФК Дніпро (м. Дніпро). В Академії цього клубу навчається наш одноклубник Дейнека Вадим. Основний матч з однолітками завершився боєвою нічиєю за рахунку 0:0.
4. Участь Футзальному чемпіонаті Черкаської області та у турнірі "CFA "NIKA" CUP 2020" стали фінальним акордом наших Орлів у футзальній спортивній зимі.

Компанія спонсор попіклувалась про найменших футболістів (6-7 років) та юних вболівальників, що отримали солодкі різдвяні подарунки.

Попереду наших підшевних чекають нові виклики та перемоги. Це будуть місцеві, обласні, всеукраїнські та навіть міжнародні турніри, де наші синьо-жовті будуть представляти рідне місто та країну.
А тепер подивіться, як це було...скачать dle 12.0